5 prachtige ideeën voor een logeerkamer

09 Oct 2020

5 prachtige ideeën voor een logeerkamer

Op zoek naar prachtige ideeën voor een logeerkamer, om uw logeerkamer er op zijn best uit te laten zien? Het is gemakkelijk om een ​​logeerkamer te negeren, vooral omdat de meesten van ons dit jaar niet veel gasten hebben gehad. Maar nu is het een goed moment om uw gastenkamers op te fleuren, terwijl ze vrijwel leeg zijn. Bovendien denken we altijd dat het fijn is om zo nu en dan in de logeerkamer te blijven, als een kleine vakantie in je eigen huis (kun je zien dat we al een tijdje niet weg zijn gekomen?).

Hoe dan ook, hier zijn vijf leuke ideeën voor een logeerkamer om de ruimte snel bij te werken en ga voor meer slaapkamerideeën (die uiteraard ook voor tweede slaapkamers kunnen worden gebruikt) naar onze galerie.

1. Maak een logeerkamer interessant met behang

Gastenkamers hoeven niet schaars te zijn, ze kunnen zelfs net zo mooi worden gedecoreerd als uw eigen slaapkamer! Dit prachtige behang ziet er geweldig uit in deze slaapkamer op de vliering en we houden ervan hoe het dak het perfect omlijst, het wit geverfde houten plafond zorgt ervoor dat de ruimte ook licht en luchtig is, een vaak zeldzame vondst voor een zolderruimte. Het kan handig zijn om lits-jumeaux te hebben, zo kun je bijvoorbeeld je tante en neefje naast elkaar zetten!

2. Kleed het bed aan met lagen kussens en spreien

We houden niet allemaal van roze ... schokkend genoeg, dus het is goed om een ​​paar verschillende kleuren beddengoed te hebben voor het geval je vader op bezoek komt. Een mix van blauw en grijs werkt heel goed, en het is altijd de moeite waard om verschillende texturen te kiezen voor extra interesse en comfort. Er is niets fijner dan wegzakken in een bed met een hoog katoengehalte! Voeg veel kussens toe zodat je gast ook supergezellig is.

3. Update het hoofdeinde

Bespaar geld door een basic tweepersoons- of kingsize boxspring te kopen en verander er een fantastisch stijlvol bed van door er een hoofdeinde aan toe te voegen. Het zal de uitstraling van uw gastenkamer in een mum van tijd veranderen. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je het hoofdeinde zelf bedekken met een favoriete stof, of een kant-en-klaar ontwerp kopen zoals hier afgebeeld. Hoe dan ook, laat het hoofdeinde het kenmerk van de kamer zijn en bind uw accessoires in om het aan te vullen.

4. Sluip in een verborgen opslagruimte

Gastenkamers zijn meestal vrij van rommel in vergelijking met de grote slaapkamers in het huis en dat is een van de redenen waarom ze opvallen. Als u wilt dat uw logeerkamer een beetje voor u werkt, koop dan een bed met daaronder een opbergruimte, op die manier kunt u extra beddengoed, seizoensdekbedden en kleding en spreien erin doen zodat ze opgeborgen kunnen worden totdat ze nodig zijn - en uw volgende gasten zullen dat doen weet nooit.

5. Experimenteer met kleur in een logeerkamer

Omdat de logeerkamer niet altijd in gebruik is, zou je een beetje wild kunnen gaan en experimenteren met verfkleuren - je zou een favoriet schema kunnen tegenkomen dat je elders kunt gebruiken. Deze prachtige roze en koraalrode slaapkamer heeft cocon-achtige eigenschappen en we zouden graag een kip hebben in dat knus uitziende bed. Bovendien is het schilderen van het plafond in een kleur helemaal in de mode, dus probeer het eens.