Ontdek de wereld van luxe designmeubelen van Eichholtz bij Wilhelmina Designs

12 May 2023

Ontdek de wereld van luxe designmeubelen van Eichholtz bij Wilhelmina Designs

Als het gaat om het inrichten van een stijlvol en comfortabel huis, is het kiezen van de juiste meubels van cruciaal belang. Meubels zijn niet alleen functionele objecten, maar ook een verlengstuk van je persoonlijke smaak en stijl. Als je op zoek bent naar exclusieve meubels die elegantie en luxe uitstralen, dan is Eichholtz het merk voor jou. In dit artikel zullen we je meer vertellen over dit merk en hoe Wilhelmina Designs jou kan helpen om deze meubels in je eigen interieur te integreren.

Wilhelmina Designs

Wilhelmina Designs is een officiële dealer van Eichholtz meubelen en biedt een breed scala aan producten van dit merk aan. Ze hebben een uitgebreid assortiment met de meest populaire meubelstukken en de nieuwste collecties van Eichholtz. Of je nu op zoek bent naar een specifiek meubelstuk of gewoon inspiratie wilt opdoen, Wilhelmina Designs heeft het allemaal.

De collectie van Eichholtz

Eichholtz staat bekend om zijn stijlvolle en luxe designmeubelen. Het merk heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd en biedt een gevarieerde collectie meubelen, verlichting en accessoires aan. De ontwerpen van Eichholtz zijn geïnspireerd op klassieke stijlen, maar worden altijd voorzien van een moderne twist. Elk meubelstuk wordt met veel zorg en aandacht voor detail vervaardigd.

Meubels

De meubelcollectie van Eichholtz is zeer divers en biedt voor ieder wat wils. Je vindt er een ruime keuze aan zitmeubelen, zoals banken, fauteuils en eetkamerstoelen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en patronen, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur. Daarnaast heeft Eichholtz ook prachtige tafels in het assortiment, zoals eettafels, salontafels en bijzettafels, die een echte eyecatcher zijn in elke ruimte.

Verlichting

Verlichting speelt ook een belangrijke rol in de collectie van Eichholtz. Het merk biedt een breed scala aan verlichtingsproducten, variërend van klassieke kroonluchters tot moderne hanglampen en tafellampen. Met de juiste verlichting kun je de sfeer in je huis creëren en met de lampen van Eichholtz voeg je een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Accessoires

Naast meubels en verlichting heeft Eichholtz ook een uitgebreide selectie accessoires. Denk hierbij aan kussens, vazen, spiegels en decoratieve objecten. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor je je interieur kunt personaliseren en compleet kunt maken.

Professioneel advies

Bij Wilhelmina Designs kun je terecht voor professioneel advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste meubels en accessoires voor jouw interieur. Het team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuzes en kan je adviseren over het combineren van verschillende stijlen en kleuren. Zo kun je een uniek en stijlvol interieur creëren dat perfect bij jou past.

Dus als je op zoek bent naar exclusieve en luxe designmeubelen, neem dan zeker een kijkje bij Wilhelmina Designs en ontdek de prachtige collectie van Eichholtz.